25.09.2011.,
Remember Me [Movies #5]


SADRŽAJ: Tyler Hawkins je buntovnik, koji je prije nekoliko godina izgubio brata i bijesan je na oca, kojega okrivljuje za bratovu smrt. Nakon tučnjave, Tyler i njegov prijatelj bivaju privedeni u pritvor, no Tylerov otac ih izvuče. Kada njegov prijatelj Aiden vidi da policajac koji ih je priveo ima kćer, koja ima predavanja na istom fakultetu kao i oni, predlaže Tyleru da ju zavede, kao osveta policajcu. Na početku oklijevajući, Tyler ipak kreće u napad, ali ubrzo shvati da je razvio iskrene osjećaje prema Ally. A onda, kada se činilo da je sve onako kako treba, dogodila se tragedija...

MIŠLJENJE: Opet drama, tj. tragedija. Još uzmemo u obzir da baš nisam ljubitelj takvih žanrova. Ne znam što je to. Ali uglavnom, film mi se jako svidio. Kao što piše na kutiji DVD-a, uvjerljiva ljubavna priča, bez nekih nametnutih konflikata.
Likovi su onakvi, kakve možete susresti u svakodnevnom životu. Buntovnik, poslovni čovjek, studentica, poslicajac... A radnja. Pa, ne znam koliko je uobičajena takva ljubavna priča, koja počinje s lošim namjerama, a na kraju se razviju pravi osjećaji, u stvarnom životu. Ali je realistično prikazano, kako ti se u jednom trenutku život preokrene nabolje, misliš da će sada sve biti u redu, a u sljedećem...
Samo ću reći, New York, 11. rujna 2001. Sve će biti jasno.
Film vrijedan gledanja, koji će neke od vas vjerojatno dirnuti i do suza, ali isto tako ima na neki način lijep završetak.

ABOUT:

Originalni naslov: Remember me

Hrvatski naslov: Hvala ti za ljubav

Žanr: [Ljubavna]tragedija

Zemlja: Amerika

Vrijeme trajanja: 108 min [+ oko 20 min extra sadržaja na DVD-u]

Glavne uloge: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Chris Cooper, Lena Olin, Tate Ellington

OCJENA: 4/5; 9/10



Komentari (1) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak