10.07.2011.,
Due Date [Termin] [Movies #2]


Sadržaj:

Peter Highman [Robert Downey Jr.] je običan poslovni čovjek, koji se poslije poslovnog puta htio vratiti u Los Angeles, avionom, kako bi stigao na dan rođenja svog dijeteta. No, na vlastitu nesreću, na aerodromu susreće wannabe glumca Ethana Chase-a [Zach Galifianakis], [kojemu je umjetničko ime Ethan Tremblay] i avantura počinje. U avionu dolazi do svađe između Petera i Ethana [jer je Ethan upozorio Petera da isključi mobitel, da ne ljudi ne bi pomislili da ima bombu] te bivaju izbačeni iz aviona. Uz to još dobe zabranu leta. Tako je Peter prisiljen putovati s Ethanom iz Atlante u Los Angeles.

Mišljenje:

Od ovog filma sam očekivala puno, pošto u njemu glumi Zach Galifianakis [however you read that], a Hangover, u kojem glumi, mi je jedan od najdražih filmova. I moram reći, iako film nije ispunio baš sva moja očekivanja, ipak mislim da je vrijedan gledanja. Ako volite Hangover, ovo je film za vas, definitivno. Samo što nedostaju momačke večeri. I tigrovi u kupaonici.

Ipak, ne bih previše kritizirala film, jer sam ga gledala samo zbog Zacha [I just love that fat guy]. Odlično je odigrao ulogu ambicioznog i pomalo djetinjastog Ethana, koji je na putu za Hollywood, kako bi ostvario svoje snove o glumačkoj karijeri. Ethan se drži pomalo gay, pogotovo kad se još pogleda njegova Bulldogga [ja mislim] Sonny, koju neprestano drži u rukama kao što to inače rade hollywoodske dive. Peter kao lik mi se isto svidio, jer se može vidjeti kako odbacuje masku ozbiljnog businessmana i pokazuje svoju opuštenu stranu. Pardon, većinom opuštenu. Mislim da mu mnoge njegove postupke prema Ethanu ne možemo zamjeriti. Zamislite da pokraj vas u auto sjedi manijak, koji svake večeri prije spavanja masturbira. I kad to isto radi i njegov pas, odmah iza vas.

Uglavnom, dobar je film, možda ne za svačiji ukus, ali oni koji vole filmove tog žanra, uživat će.

About:

Originalni naslov: Due Date

Hrvatski naslov: Termin

Glavne uloge: Robert Downey Jr. [Peter Highman], Zach Galifianakis [Ethan Chase]

Žanr: Komedija

Zemlja: Amerika

Duljina trajanja: 95 min

OCJENA: 4/5; 8/10



Komentari (9) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak