04.09.2011.,


SADRŽAJ: Frank Tupelo, profesor matematike iz Wisconsina, se upravo uputio vlakom iz Pariza u Veneciju, kada mu se pridružuje lijepa i misteriozna Elise. Nakon večere, Elise vodi Franka u skupi hotel gdje ga poljubi. Poljubac je snimljen i inspektor Acheson je uvjeren da je Frank Alexander Pearce – čovjek koji je gangsteru po imenu Shaw ukrao 744 milijuna dolara. Frank je na meti Interpola i Engleza koji se okružuje Rusima i uskoro saznaje od Elise da misle kako je on njezin bivši ljubavnik. Kako bi ga zaštitila, Elise ostavlja Franka na aerodromu, no on ne odustaje od žene u koju se u zaljubio.

MIŠLJENJE: Moja dva najdraža glumca u jednom filmu. Što bih više mogla poželjeti? Dalo bi se raspravljati o tome.
Film nije loš. Ali za mene nema nimalo smisla, kao i Salt. Možda se varam, a možda to jednostavno nije bio film po mom ukusu. O ukusima se ne raspravlja, zar ne? Film je bio jednostavno čudan. I prekratak. Možda bi bio bolji da se radnja produžila na više od jadnih 99 minuta. To je premalo za film u kojem glume Johnny Depp I Angelina Jolie. Oni su svoj posao dobro odradili. Angelina Jolie u ulozi tajanstvene Elise, za koju se ispostavi da je agentica u engleskoj policiji, i Johnny Depp, koji je dokazao da može i „obične“ uloge poput usamljenog profesora matematike odlično odigrati. Ali film nije imao nikakvo dublje značenje. Mislim, nedostajalo mu je ono nešto. Bila sam malo razočarana, a opet, Angelina i Johnny su tako lijep, a opet čudan par, u određenim trenucima sam se morala nasmiješiti. Ima i humora. Njih dvoje su jednostavno savršeni glumci. U ne tako savršenom filmu.

ABOUT:

Originalni naslov: The Tourist

Hrvatski naslov: Turist

Vrijeme trajanja: 99 min

Žanr: …akcijska romanca?

Zemlja: Amerika

Glavne uloge: JOHNNY DEPP, ANGELINA JOLIE, PAUL BETTANY

OCJENA: 3/5; 6/10





Komentari (5) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak