05.06.2011.,
Lady GaGa: Born This Way


Kod slušanja GaGinog novog albuma, fanovi su imali podijeljena mišljenja od „najbolji album u povijesti“ do „katastrofa“. Pa, u čemu je stvar? Već kada sam čula Born This Way, nisam imala velika očekivanja od ovog albuma. Sumnje su se povećale slušajući singlove „Hair“ i „The Edge of Glory“. „Judas“ još nekako može proći, ali možda i samo zato što podsjeća na Alejandro (bar mene). Tekstovi nisu više ono što su prije bili. A glazba... Električna, kao i uvijek, ali neoriginalna. Ako je to ikada i bila. Sve odjednom zvuči isto, nijedna pjesma na albumu se ističe po nečemu posebnom.

Born This Way


Judas


Hair


The Edge Of Glory


Ovaj album definitivno nije ono što smo očekivali od GaGe. Ona je prvenstveno zbog svog izgleda postala poznata, ali glazba je isto bila drugačija od ostalog Mainstreama. Njezini spotovi su uvijek bili mali filmići, umjetnička djela, koja su uvijek bila gušt gledati. „Born This Way“ je ovdje opet razočarao, ali je to donekle popravila sa „Judas“ (iako ni taj nije nešto posebno). Da joj je ovo bio prvi album, ne bi postala tako poznata i popularna kao sada. Jel joj je ponestalo ideja i inspiracije, ne znam. Vidjet ćemo sljedeći put. Ako će ga biti.

Tracklist:

Marry The Night

Born This Way [single 1]

Government Hooker [single 3]

Judas [single 2]

Americano

Hair

Scheiße

Bloody Mary

Black Jesus - Amen Fashion

Bad Kids

Fashion of His Love

Highway Unicorn (Road to Love)

Heavy Metal Lover

Electric Chapel

The Queen

You and I

The Edge of Glory

Born This Way Pictures, Images and Photos

Komentari (5) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak