26.06.2011.,
Mr. Popper's Penguins [Pingvini Gospodina Poppera] [Novo u kinima; Movies #1]


Sadržaj:
Thom Popper je rastavljeni, uspješni poslovan čovjek. Kako bi njegovo ime bilo uklesano u ploču firme, šefovi mu zadaju posljednji zadatak: nagovoriti gospođu Van Gundy na prodaju restorana Tavern at the Green. No jednoga dana, odlazak na posao mu sprječava posljednji suvenir njegova oca – pingvin. Siguran kako je došlo do pogreške, Popper želi poslati pingvina natrag. No čovjek koji je poslao pingvina, pošalje ih još pet. Tako u Popperov život ulaze šest pingvina: Kapetan, Tupson, Dragi, Bučko, Prdek i Gricko. Djeca su naravno oduševljena pingvinima, ali dolazi do velikih razočaranja, kada Popper shvati, da njegov stan nije pravo mjesto za takve ljubimce.

Mišljenje:
Kad sam vidjela sadržaj filma, najviše me bilo strah, da je Jim Carrey u ulozi ozbiljnog poslovnog čovjeka, koji se poslije promijeni i stavi obitelj na prvo mjesto. Takva uloga mu jednostavno ne pristaje. Ali ubrzo sam shvatila da to, hvala Bogu, nije slučaj. Već na početku, Jim Carrey pokazuje svoj karakterističan humor. Iako mislim da mu uloge obiteljskog čovjeka ne pristaju, smatram, da nema čovjeka koji bi ovaj film učinio boljim.
Film je jako simpatičan i pingvine jednostavno morate zavoljeti, ako dosad niste. Odličan film za cijelu obitelj.

About:

Originalni naslov: Mr. Popper's Penguins

Hrvatski naslov: Pingvini gopsodina Poppera

Glavne uloge: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury

Žanr: Obiteljska komedija

Zemlja: Amerika

Duljina trajanja: 94 min



Komentari (5) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak