22.05.2011.,
Shakira: Sale el Sol World Tour


U utorak, 10. 5. 2011., jedna od najpoznatijih latino zvijezda na svijetu, zagrijala je zagrebačku Arenu. Shakira je izvodila svoje najpopularnije i najpoznatije pjesme. U Arenu je neočekivano ušla između publike. Kad je došla na pozornicu, započela je koncert pjesmom Why Wait sa svog prošlog albuma She Wolf. Slijedile su pjesme Whenever, Wherever i Te Dejo Madrid sa prvog albuma (na engleskom) Laundry Service, Hips Don't Lie i La Tortura te Mariposas, Loca (album Sale el Sol) i She Wolf sa istoimenog albuma. Između izvedbi je bilo solo nastupa na gitari i violini. Shakira je također pripremila jedno iznenađenje. Četiri sretnica iz publike je smjelo s njom pjevati i plesati na pozornici. Latino zvijezda je pokazala kako i uživo ima odličan glas, te da nitko ne zna plesati kao ona. Također je svirala na gitari i usnoj harmonici.

Sve u svemu, jako dobar koncert. Shakira zna pjevati i plesati, nitko nije mogao, a da bar malo ne zanjiše bokovima, no basovi su kod nekih pjesama bili prejaki, a kratkoća koncerta (sat i pol) je za mene bila prilično razočaravajuća. No ipak, bilo je vrijedno novca.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sry na slikama, ali fotić mi ne valja za koncerte. Inače se na njemu mogu napraviti jako dobre slike =)

Komentari (2) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak