13.06.2011.,
Bon Jovi Open Air Tour


Htjela sam jučer napisat post, ali je već bilo prekasno. Ali je li prekasno ako pišem o koncertu koji je bio prošlu srijedu...?


U srijedu, 8.6., u Maksimirskom Stadionu, nastupala je jedna od najboljih rock-grupa, Bon Jovi. Vrijeme tijekom dana baš i nije bilo nešto, ali pred Stadionom su se prodavale kabanice, za koje se ispostavilo da nam neće ni trebat. Bon Jovi je imao čak dvije predgrupe, jednu domaću [Opća Opasnost] i jednu stranu [The Breakers]. Opća Opasnost je svirala samo nekih 20 minuta, pola sata, Breakersi malo dulje. Svi su počeli točno na vrijeme, što iskreno, nisam naviknuta na koncertima. Ali eto =)
Svirali su svoje najbolje hitove, a na It's My Life, Have a Nice Day, Bad Medicine i Livin' On A Prayer su svi skakali i vrištali.

Moram reći, da mi je ovo bio najbolji koncert dosad. Zadovoljna sam nastupom, ima tip super glas i uživo, svaka čast. Ali atmosfera je bila... Amazing. Dosad sam bila na samo 4 koncerta, koji su potpuno drugačijeg stila od Bon Jovija [Beyonce, Lady GaGa, Shakira], ali ni na jednom nisam vidjela da su svi, ALI BAŠ SVI, pjevali i skakali. Ovo je definitivno bio spektakl vrijedan posjeta.

Video, pogledajte, jest da je dugačak, ali isplati se =)


Opća Opasnost - Uzalud Sunce Sja


The Breakers


Komentari (1) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak