24.07.2011.,
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 [Harry Potter i Darovi Smrti 2. dio] [Novo u kinima; Movies #3]


SADRŽAJ: Kraj borbe se bliži i pitanje hoće li Harry stvarno uspjeti pobjediti Lorda Voldemorta zabrinjava cijeli Hogwarts, ali i cijeli svijet čarobnjaka i vještica. Nakon što su pobjegli iz banke Gringotts sa zmajem koji je čuvao trezore, Harry, Ron i Hermiona se upućuju u Hogwarts, gdje je u međuvremenu Snape preuzeo kontrolu nad školom. On kukavički bježi, što učenici slave s velikom radošću. Nakon prve neriješene borbe, Voldemort poziva Harryja u šumu, da se sukobe po zadnji put. Tko će pobijediti, pogledajte u kinu. =)

MIŠLJENJE: Prvo želim naglasiti da nijedan „review“ nije bio nešto vrlo objektivan. Tako je i s ovim. Mogu samo reći: MOST EPIC MOVIE EVER. Budimo iskreni, koji Harry Potter film nije bio dobro napravljen? Atmosfera, glazba, epska borba plus odlična 3D tehnologija. Moram li reći više? Napestost se osjeti u svakoj minuti filma, nećete se nijednom zateknuti da će vam biti dosadno. Radnja se odvija poprilično brzo, unatoč tome što film traje dva sata.
Što mi se uvijek sviđalo u filmovima je engleski naglasak glumaca i Ronov Bloody Hell. [Gingers do have souls!] Naglasak je ono što me asocira na film.
Priznajem da nikada nisam bila pravi Harry Potter fan i prvi dio zadnjeg dijela mi je bio prvi HP film koji sam pogledala u kinu. Ne mogu čak ni sad reći da sam nešto previše vezana za te filmove, ali bit će čudno sad. Više ne vidjeti njih troje zajedno. Nije da želim plakati za njim. Ali treba nešto novo, totally epic. Pitanje je kad će to doć.

& the Deathly Hallows Pictures, Images and Photos

ABOUT:

Originalni naslov: Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Hrvatski naslov: Harry Potter i Darovi smrti 2. dio

Glavne uloge: Daniel Ratcliff, Rupert Grint, Emma Watson

Zemlja: Amerika

Žanr: Fantasy

Duljina trajanja: 132 min

OCJENA: 5/5; 10/10



Komentari (20) On/Off





Description.

Hello! Drago nam je da ste svratili na ovaj blog. Ovaj blog je zapravo nastao iz čiste dosade i na njemu bi trebalo biti svega iz svijeta zabave, tipa knjiga, filmova, glazbe itd. Ako imate koji prijedlog, otvorene smo za sve. To je to. Uživajte =)

Posteve možete očekivati većinom nedjeljom.

● Sljedeći tjedan:






Designer: balloons
Adjustment: DesignFreak